Søndagens aktivitet!
Opskrift
Ingredienser: 1 kg. oksefars 8-12%, 4 l. vand, 8 okse-builionterninger, en røvfuld champignon, En røvfuld hakket løg, 3 ds. hakket tomater på dåse, salt/peber/chili/hvidløg.
Svits hakket løg og champignon i olie. Steg/svits kødet i gryden. Opløs 8 okse-builionterninger i 4 l. kogende vand…
Hæld løg, champignon, tomater, og builionvand ned i gryden til kødet. Tilsæt/tilsmag med salt/peber/chili/hvidløg – giv den gas med hvidløg og chili! – rør jævnligt rundt og lad det simre en god rum tid.
Lad det hele køle ned i gryden og omhæld i frostposer – 1 liter pr. portion. Alt i alt ca. 7 portioner (jeg smugspiste en portion forinden…). Husk at få fyldet jævnt fordelt i poserne – vigtigt!
Voila – Jessers Drøm er gået i opfyldelse!!!